Koutsin toimintoja

Jos haluat suorittaa kurssin, sinun on ensin rekisteröidyttävä Koutsiin. Samalla voit seurata, mitkä luvut ja kappaleet olet suorittanut. Rekisteröidy -linkki löytyy verkkosivun oikeasta yläkulmasta.

Kurssi koostuu luvuista kuten Perustietoa ekotukitoiminnasta ja Energia. Jokaisen luvun alla on useita kappaleita. Jokaisen kappaleen perässä on Merkitse suoritetuksi -painike. Kun klikkaat painikkeesta, kyseinen kappale merkitään suoritetuksi ja siirryt automaattisesti seuraavaan kappaleeseen. Suoritetut kappaleet näkyvät oikean laidan sisällysluettelossa vihreällä merkillä.

Siirtyminen sivuilla

Voit siirtyä eri kohtiin kurssissa tai sivustolla kahdella tapaa. Sivun oikeassa laidassa näet kurssin koko sisällön ja voit siirtyä mihin tahansa kohtaan otsikkoa klikkaamalla. Sivun ylälaidassa näet myös sivustopolun, josta voit siirtyä esimerkiksi kurssin tai Koutsin etusivulle.

Kappaleet sisältävät tekstiä, kuvia, videoita, linkkejä lisätietoihin sekä harjoitustehtäviä.  Joitakin tekstejä on jaettu alasvetovalikoiksi eli ns. haitareiksi, jotka saat auki klikkaamalla otsikkoa. Alla voit testata alasvetovalikkoa.