Kurssiohjeistus

Tervetuloa suorittamaan kotitalon Energiaeksperttikurssia!

Kurssin suoritettuasi osaat perusasiat kotitalosi energiankulutuksesta ja energiatehokkuudesta. Opit muun muassa ymmärtämään, kuinka talotekniikka, kuten lämmitys ja ilmanvaihto, toimivat. Kurssin suorittamiseen menee noin 15 tuntia.

Voit suorittaa kurssin sinulle sopivassa aikataulussa ja käyttää niin paljon aikaa kuin haluat. Suoritetut osuudet säilyvät ja voit aina jatkaa siitä mihin jäit kirjautumalla uudelleen sisään.

Kurssi muodostuu yhdeksästä luvusta, joiden alla on useita kappaleita. Kurssin suorittaaksesi sinun on ensin kirjauduttava Koutsiin etusivun oikeassa ylälaidassa olevasta Kirjaudu sisään -napista. Kurssia voi selailla ja lukea myös ilman kirjautumista.

Kurssin suorittaaksesi sinun täytyy käydä läpi sen kaikki luvut sekä suorittaa lopputentti hyväksytysti. Voit suorittaa osa-alueet haluamassasi järjestyksessä, suosittelemme kuitenkin kurssissa olevaa järjestystä, jolloin kokonaisuus on helpompi hahmottaa. Hyväksytyn suorittamisen jälkeen saat todistuksen joko sähköisenä tai tulostettuna.

Nyt voit jatkaa ohjeistuksessa eteenpäin ja sitten itse kurssiin. Muistathan kirjautua ensin sisälle järjestelmään. Pääset etenemään klikkaamalla alalaitaan tulevan Kappaleet -luettelon ensimmäistä kappaletta. Voit myös valita seuraavan kappaleen sivun oikeassa laidassa olevasta sisällysluettelosta.

Kurssiin tai kurssialustaan liittyviä kommentteja voit lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen koutsi@hsy.fi.