Kurssin esittely ja ohjeet

Tervetuloa auringosta sähköä taloyhtiöön kurssille!

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet aurinkosähkön hyödyntämisestä taloyhtiössä. Kurssilla käymme läpi perusasiat aurinkosähköteknologiasta ja erityisesti sen liittämisestä taloyhtiön sähköjärjestelmään. Pureudumme myös mitoitukseen ja kannattavuuteen.

Kurssi muodostuu seitsemästä luvusta, joiden alla on useita kappaleita. Kurssin suorittaaksesi sinun on ensin kirjauduttava Koutsiin etusivun oikeassa ylälaidassa olevasta Kirjaudu sisään -napista. Kurssia voi selailla ja lukea ilman kirjautumista. Kurssin suorittaaksesi sinun täytyy käydä läpi kaikki kappaleet ja luvut sekä suorittaa tehtävät hyväksytysti. Kappaleet ja luvut voit suorittaa haluamassasi järjestyksessä, suosittelemme kuitenkin kurssissa olevaa järjestystä, jolloin kokonaisuus on helpompi hahmottaa.

Tässä luvussa kerromme, kuinka kurssi toimii. Ohjeiden jälkeen voit jatkaa itse asiaan.

Voit jatkaa ohjeistuksessa eteenpäin ja sitten itse kurssiin. Muistathan kirjautua ensin sisälle järjestelmään. Pääset etenemään klikkaamalla alalaitaan tulevan Kappaleet -luettelon ensimmäistä kappaletta. Voit myös valita seuraavan kappaleen sivun oikeassa laidassa olevasta sisällysluettelosta.

Kurssiin tai kurssialustaan liittyviä kommentteja sekä kysymyksiä voit lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen koutsi@hsy.fi.