Rekisterihaut: Yritysten toimipaikat

SeutuRuudun “Hae rekisteritietoa”-valikon alta löydät “yritysten toimipaikat”-vaihtoehdon, jolla voit hakea yritysten ja julkisyhteisöjen toimipaikkoja pääkaupunkiseudulta. Huomion arvoista on se, että päätoimipiste voi sijaita pääkaupunkiseudun ulkopuolella. SeutuRuudussa on teknisistä syistä rajattu näkymään vain toimipisteet, joiden sijainti on pääkaupunkiseudulla. Koko Uudenmaan aineiston saat käyttöösi SeutuData-aineistopaketista. Lisätietoja yritys- ja toimipaikka-aineistosta löydät SeutuData-ohjekirjasta.

Haun voit kohdistaa joko yritykseen tai toimipaikkaan. Yritys-haun voit tehdä Y-tunnuksen, yrityksen nimen, päätoimialojen tai toimialojen mukaan. Toimipaikka-haun voit tehdä Y-tunnuksen, yrityksen nimen, toimipaikan nimen, toimipaikan osoitteen, henkilöstömäärän, päätoimialojen tai toimialojen mukaan.

Hakuja voit laatia myös kartalta olemassa olevilta aluerajauksilta (esim. postinumeroalueet tai tilastoalueet). Aluejako tulee olla päällä, jotta voit valita alueen. Valitse ”Aineistot” -ikkunasta haluamasi aluejako kohdasta ”Aluejaot”. Voit valita yhden tai useamman alueen hiirellä klikkaamalla. Lisäksi tietoja voi hakea haluamallaan etäisyydellä pisteestä tai viivasta käyttämällä toimintoja ”Anna ympyrän säde” tai ”Anna viivapuskuri”. Halutessaan haun voi laatia myös kartalle vapaasti piirtämälleen alueelle.

Kuvituskuva, jossa näkymä SeutuRuudun yritysten toimipaikat -hakutoimintoon.