Taloyhtiön energiaekspertti -kurssi

Asumisen energiankulutus ei ole rakettitiedettä: järkevämpi energiankäyttö edellyttää ymmärrystä mistä energiaa saadaan, mihin se kuluu ja millä työkaluilla sitä voidaan hallita. Taloyhtiön energiaekspertti -kurssi antaa sinulle valmiudet edistää pienempiä sekä suurempia energiansäästötoimia omassa taloyhtiössäsi.

Kolmen illan koulutuskokonaisuus pidetään tiistaisin 27.2., 12.3. ja 26.3. klo 17.30-19.00. Koulutus järjestetään webinaarina etäyhteyksiä hyödyntäen. Etälinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittautumaan pääset tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella.

Huomio! Ensimmäinen luento striimataan Espoon Lippulaivan kirjastossa (monitoimitila Salonki). Olet myös tervetullut seuraamaan luentoa paikan päällä.

Taloyhtiön eksperttikoulutuksessa opit perusasioita taloyhtiön energiatehokkuudesta, saat runsaasti käytännön vinkkejä ja kuulet kokemuksia energian säästämisestä. Maksuton kurssi tarjoaa tietoa ja työkaluja, joiden avulla taloyhtiössä voi säästää sekä energiaa että rahaa. Teorian lisäksi tarjolla paljon käytännön tietoa.

Koulutuksen ohjelma:

27.2. Taloyhtiö ja energiankulutus (Teams & Lippulaivan kirjasto)

– Ilmastotavoitteet ja asuminen
– Energia- ja vesikustannusten vaikutus taloyhtiön hoitokuluihin
– Energian kulutuksen seuranta taloyhtiössä
– Asukkaiden vaikutus taloyhtiön energiakuluihin

12.3. Taloyhtiön energiajärjestelmät ja vinkkejä energiasäästöön (Teams)

– Lämmitys
– Ilmanvaihto
– Käyttövesi
– Kiinteistösähkö

26.3. Taloyhtiön suunnitelmallinen kiinteistönpito ja askelmerkit kohti energiaremonttia (Teams)

Siirry takaisin sivun alkuun