Matinkylään avattu 24/7 tavaravuokraamo Liiteri.net

/ Uutinen

Matinkylään kauppakeskuksen naapuriin on avattu kodin tavaravuokraamo, josta voit vuokrata mm. ammattitason sähkötyökaluja, erilaisia pesureita ja muita siivousvälineitä, kodinhoitotarvikkeita, keittiövälineitä ja pelejä. Tarjolla on esimerkiksi painepesuri, otsonaattori, ompelukone ja frisbeegolf-setti!

Säästä vaivaa, rahaa, tilaa ja ympäristöä
Tutustu palveluun ja kokeile edullista ja vaivatonta tapaa vuokrata arjen tarvikkeita. Harvoin käytettyjä esineitä ei tarvitse, eikä kannata, omistaa. Vuokraamalla esineen silloin kun sitä tarvitset, säästät rahaa ja luonnonvaroja. Varaa tavara osoitteessa www.liiteri.net ja nouda se itsepalvelukontista, kun sinulle parhaiten sopii. Kontti sijaitsee Suomenlahdentien varrella, lähellä Kalapuistoa.

Tervetuloa keväämmällä, 16.5. järjestettävään avajaistapahtumaan!
Kuulemme mielellämme toiveistanne liittyen vuokrattaviin tavaroihin tai kierrätyksen oheispalveluihin. Avajaisohjelmassa on mm. ilmaiseksi lainattavien, talon energiansäästötoimia tukevien laitteiden esittelyä sekä tietoa asumisen energiatehokkuudesta.
Tapahtumassa ovat mukana myös Espoon kaupunki, HSY:n Ilmastoinfo sekä Matinkylä-seura.

Tavaranvuokrauspalvelu on osa Espoon kaupungin TYKKI-hanketta, joka hakee uusia ratkaisuja taloyhtiöiden naapurustoyhteistyöhön ja taloyhtiöiden vähähiiliseen kehittämiseen.

Siirry takaisin sivun alkuun